Selecteer een pagina

Alles op gebied van aankleding feesten

Bij Decodel kunt u terecht voor alles op het gebied van aankleding van uw feest. Wij hebben de afgelopen jaren meerdere projecten rondom dit thema gehad. Zo ontwerpen en realiseren wij niet alleen het interieur voor cafés maar ook voor restaurants en woonhuizen. Daarnaast doen we de aankleding en styling van festivals, beurzen, musea, feesten en bruiloften.

Met onze achtergrond als beeldend kunstenaar maken we naast bovengenoemde activiteiten, nog steeds (muur)schilderingen, zowel realistisch als decoratief. Doordat elk project weer nieuw is, houden we natuurlijk rekening met de wensen van onze klant(en). Ons streven is wel om bij elk project weer grensverleggend te zijn.

Restaurants

Voor Oscar de Goede, horeca-ondernemer in Utrecht, zijn we i.s.m. Ronald van Rooij betrokken geweest bij de aankleding van zijn restaurants, De Markt, Naast De Markt, Raak!, El Mundo, en De Zakkendrager. De Goede vindt dat wij net even die twist in een interieur kunnen maken die nodig is om het geheel spannend te laten zijn. Voor impressie foto’s kunt u gerust rondkijken op onze website, u zult verschillende interessante opties tegenkomen.

Festival Mysteryland

Vanaf 2009 heeft ID&T ons gevraagd om voor Mysteryland een gedeelte van het festivalterrein aan te kleden. Ieder jaar is de opdracht om iets wonderlijks, spannends of vervreemdends te bedenken op gebied van aankleding feesten. Ook van dit project hebben wij enkele foto’s op de website geplaatst.

Mogelijkheid om een ruimte te huren

Doordat onze locatie centraal gelegen is, biedt het zich hier uitstekend voor uit om gehuurd te worden. Onze ruimte leent zich dan ook goed uit voor brainstormsessies, vergaderingen,  “no phone” sessies, overdekte picknicks, workshops en borrels. Door deze inspirerende en unieke locatie is uw evenement bij voorbaat al bijzonder.

Voor meer informatie rondom deze diensten en verder opties bij Decodel, neem contact met ons op. U vindt onze contactgegevens op de website.