Selecteer een pagina

Alles op gebied van decoratie restaurant

Op zoek naar een vakkundig bedrijf dat de gehele decoratie restaurant op zich kan nemen? Wij bij Decodel nemen deze uitdaging graag aan. Bij elk project houden we rekening met de wensen van opdrachtgever en zullen altijd proberen grensverleggend te zijn.

Wij hebben over de afgelopen jaren meerdere projecten rondom dit thema gehad. Zo ontwerpen en realiseren wij niet alleen het interieur voor cafe’s maar ook voor restaurants en woonhuizen. Daarnaast doen we de aankleding en styling van festivals, beurzen, musea, feesten en bruiloften. Met onze achtergrond als beeldend kunstenaar, maken we naast bovengenoemde activiteiten, nog steeds (muur)schilderingen, zowel realistisch als decoratief.

 

Restaurants

Zoals gezegd kunnen klanten bij ons terecht voor de decoratie van ons restaurant. Binnen deze branche hebben wij dan ook meerdere projecten gerealiseerd. zoals voor Oscar de Goede, horeca-ondernemer in Utrecht, zijn we i.s.m. Ronald van Rooij betrokken geweest bij de aankleding van zijn restaurants, De Markt, Naast De Markt, Raak!, El Mundo, en De Zakkendrager. De Goede vindt dat wij net even die twist in een interieur kunnen maken die nodig is om het geheel spannend te laten zijn. Voor impressie foto’s kunt u gerust rondkijken op onze website, u zult verschillende interessante opties tegenkomen.

 

Musten

Een must om te hebben! We maken mutsen op maat en kleur. Punt mutsen, waarmee u met een soort antenne op uw hoofd makkelijk contact maakt met etherische golven. Of mutsen zonder onder of bovenkant, een brede band die zich voegt naar de vorm van uw hoofd, ook een must om connected te zijn met de hogere machten. Geschikt voor alle leeftijden, een must voor iedereen. Een must is er al vanaf  € 25,00

 

Contact

Wilt u meer informatie over onze diensten en/of producten? Maak dan een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken. U vindt onze contactgegevens op de website.