Selecteer een pagina

Alles op gebied van feest decoratie

Wink heeft ons, Decodel alias de Meiden van Wolhalla, in 2009 geattendeerd op het, toen net opkomende wereldwijde virus: Urban Knitting! In Nederland beter bekend als Wildbreien.

Voor de Modebeurs in Berlijn, Bread and Butter 2009, zijn we door Wink gevraagd om Airport Tempelhof Berlin op te leuken met breisels.

We hebben het brei-virus/urban knitting opgepakt en hebben 5 bejaardenhuizen in Utrecht gevraagd of ze mee wilden breien. Het is inmiddels een ouderen-participatie project geworden waarbij de dames zich met hart en ziel inzetten om de wereld een stukje vrolijker te maken.

Naast Urban knitting doen wij nog veel meer! Bij Decodel nemen wij ook het ontwerp en realisatie voor cafe’s, restaurants en woonhuizen op ons. Daarnaast doen we de aankleding en styling van festivals, beurzen, musea, feesten en bruiloften. Wij doen dus eigenlijk ook nog alles op gebied van feest decoratie.

Onze achtergrond

Alle vier hebben wij een uitgebreide achtergrond als beeldend kunstenaar. Daarnaast maken onder meer:

  • Lampen
  • Breigewei
  • Mutsen
  • (muur)schilderingen, zowel realistisch als decoratief.
  • Op maat

Bij elk project houden we uiteraard rekening met de wensen van opdrachtgever en zullen altijd proberen grensverleggend te zijn.

 

Op maat

Hiermee bedoelen wij origineel van de piste afglijden als u met uw bedrijf op wintersport bent, of met het hele team opvallen op de schaatsbaan? Bestel de Must of Puntmust in de kleuren van uw bedrijf!

Of zoekt u, als blijk van waardering voor uw werknemers, hetzelfde maar toch unieke cadeau? Dan breien we voor iedereen persoonlijk een klein geweitje in voor het ultieme ge”wij”- gevoel
Voor meer informatie rondom deze diensten en verder opties bij Decodel, neem contact met ons op. U vindt onze contactgegevens op de website.