Selecteer een pagina

De mooiste muurschilderingen

Welkom bij Decodel, uw expert als het gaat om muurschilderingen en interieur accessoires. Wij nemen niet alleen het ontwerp van cafe’s, restaurants en woonhuizen op ons, ook maken wij de realisatie hiervan mogelijk. Daarnaast doen we de aankleding en styling van festivals, beurzen, musea, feesten en bruiloften. Met onze achtergrond als beeldend kunstenaar, maken we naast bovengenoemde activiteiten, nog steeds (muur)schilderingen, zowel realistisch als decoratief.

Bij elk project houden we uiteraard rekening met de wensen van opdrachtgever en zullen altijd proberen grensverleggend te zijn.

 

De meiden van Wolhalla

Wink heeft ons, Decodel alias de Meiden van Wolhalla, in 2009 geattendeerd op het, toen net opkomende wereldwijde virus: Urban Knitting! In Nederland beter bekend als Wildbreien.

Voor de Modebeurs in Berlijn, Bread and Butter 2009, zijn we door Wink gevraagd om Airport Tempelhof Berlin op te leuken met breisels.

Wij van Decodel hebben het brei-virus/urban knitting opgepakt en hebben 5 bejaardenhuizen in Utrecht gevraagd of ze mee wilden breien. Het is inmiddels een ouderen-participatie project geworden waarbij de dames zich met hart en ziel inzetten om de wereld een stukje vrolijker te maken. Urban Knitting wordt ook wel wildbreien of graffiti voor meisjes genoemd. Urban Knitting is mileuvriendelijk, kan altijd en overal en tovert bij iedereen een glimlach op het gezicht. Indien u hier meer informatie over wilt hebben, kijk vooral gerust rond op onze website.

 

Diverse projecten

Decodel is dol op hergebruik van materialen, dit geldt ook voor onze interieur accessoires. De combinatie van bestaande borduurschilderijen met boomstammetjes, bestaande meubels of lamparmaturen, heeft geleid tot nieuwe producten.

Op het gebied van muurschilderingen hebben wij ondertussen een ruim portfolio opgebouwd. Deze kunt u hier bekijken.

Wilt u meer informatie over onze diensten? Maak dan een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken. U vindt onze contactgegevens op de website.